Portfolio

Voordat je iemand inschakelt voor jouw opdracht, vraag je jezelf natuurlijk af: wat doet een grafisch vormgever? Vooral: wat doet deze grafisch vormgever? Dat snappen we. Je wilt natuurlijk wel weten met welke stijl je te maken krijgt. En de ene is de andere immers niet.

Daarom vind je hieronder een overzicht van ons portfolio, gesorteerd op logo en huisstijl, drukwerk en vormgeving en webdesign. Bekijk interessante opdrachten en lees de achterliggende gedachtes van een ontwerp. Dan begrijp je gelijk hoe wij denken en of dat bij jou past.

 

Van Beetz Vormgeving Portfolio Huisstijl Presentatie Bartelds

03

Logo- en huisstijlontwerp Fytt

Ontwerp voor Fytt uit Heerenveen. Typografisch logo met diverse varianten en 3 kleuren.

02

Fosfaatstroom - huisstijlontwerp

Uitgebreid ontwerp voor fosfaatstroom. Een samenwerkingsverband tussen zeven makelaars in de agrarische sector.

Van Beetz Vormgeving Portfolio Huisstijl Fosfaatstroom_Presentatie
Van Beetz Vormgeving Portfolio Huisstijl Presentatie Bartelds

01

Logo- en huisstijlontwerp Bartelds

Ontwerp voor Bartelds Learning uit Assen. Een eenvoudige maar krachtige huisstijl op basis van rustige kleuren, vormen en typografie

Portfolio Van Beetz Vormgeving Assen Drenthe

U heeft op deze pagina enkele voorbeelden gezien in dit portfolio. Van Beetz is gevestigd is Assen (Drenthe). Maar is niet gebonden aan stad of provincie

meer weten?
Neem gerust contact op

Ben je toe aan een (nieuwe) website, huisstijl of logo? Of zoek je iemand die je kan helpen op het gebied van drukwerk? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Helemaal snel schakelen? Bel me op 06-24886096 of mail naar info@vanbeetz-vormgeving.nl.

 

15 + 7 =